Geschikt voor iedere toepassingSpecialist met advies op maatGecertificeerde servicedienst

CK Verticale balenpers

De verticale balenpers is ideaal voor ondernemers en bedrijven die een kleine tot middelmatige hoeveelheid afval produceren of waar de ruimte beperkt is. Bijvoorbeeld bij winkels, tankstations en horecabedrijven.

VX balenpers serie
Dit zijn ultieme gebruiksvriendelijke balenpersen met veel voordelen zoals een snelle cyclustijd, laag geluidsniveau en een voorlader met balenpersband. Het is een balenpers van gemiddelde hoogte, die gemakkelijk te vervoeren en te installeren is. Baalgewichten variëren van 90 tot 300 kg.

CK500 balenpers serie
De CK500 balenpers serie biedt de perfecte oplossing binnen het afvalverwerken. Deze verticale balenpersen kunnen grote hoeveelheden karton, kunststoffen en andere materialen verwerken. De balenpersen van deze serie kunt u kopen of leasen, afhankelijk van de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Deze serie verticale balenpersen zijn uitermate geschikt zijn voor bedrijven die flinke hoeveelheden afval genereren. De persen kunnen verschillende materialen verwerken, zoals karton, plastic, folies en andersoortig afval en zij produceren balen tot 500 kg, die tevens een bron van inkomsten zijn. Deze verticale balenpersen zijn zeer gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te laden en beschikken over een automatische balenuitwerper.

CK 151 balenpers

CK 101 balenpers

CK 500 balenpers

CK 300 VX balenpers

CK 100 VX balenpers

CK 250 balenpers

Start typing and press Enter to search