Loopt uw magazijn over van papier, karton en ander afval? Van Randwijk biedt u hiervoor de beste oplossing: een papierpers. Van Randwijk beschikt over een team van deskundige en goed getrainde medewerkers. Duidelijke communicatie en een uitstekende aanpak staat bij ons op nummer één. Wij kunnen zeggen dat we een gespecialiseerde organisatie zijn die ‘alles onder een dak’ heeft.

Perscontainer

In ons uitgebreide assortiment kunt u verschillende perscontainers vinden. Van Randwijk biedt onder andere zelfpersende containers en stationaire perscontainers aan. De perscontainer is compact en een uitstekend praktisch apparaat voor bedrijfsafval. Deze is gebruiksvriendelijk en makkelijk voor gebruik. Ze zijn lek- en geurvrij, waardoor geen stank ontstaat tijdens het persen van afval. Het waarborgen van de kwaliteit is onze belangrijkste doelstelling. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om een perscontainer te leasen of te kopen. Wij vinden het belangrijk dat u bent verzekerd voor schade aan uw apparaten. Bij ons kunt u een servicecontract afsluiten. Deze heeft een looptijd van 12 maanden, met een opzegtermijn van 1 maand. U zult merken dat het alleen maar in uw voordeel zal werken!

Vragen over een papierpers?

Als u een aankoop heeft gedaan bij Van Randwijk, heeft u recht op een tweejarige garantie. U kunt binnen de garantieperiode kosteloos telefonisch gebruikmaken van de helpdesk. Dit kan van toepassing zijn als u één of meer vragen heeft over een storing of instellingen van een machine.

Heeft u soms vragen over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons via e-mail of telefonisch van 08:00 – 18:00 uur op werkdagen bereiken. Wij gaan door waar andere stoppen!

Papierpers - Van Randwijk

Start typing and press Enter to search