Tegenwoordig worden bijna alle bestellingen in een kartonnen verpakking geleverd. Hierdoor nemen de kartonnen dozen veel ruimte van uw magazijn en/of container in beslag. Van Randwijk, gevestigd te Waddinxveen, helpt u om te streven naar meer ruimte! Met een kartonpers kunt u veel geld en ruimte besparen. Laat uw karton comprimeren en merk de vele voordelen van weinig tot geen transportkosten. Wij staan bekend om de beste prijskwaliteitsverhouding.

Kartonshredder

Met een kartonshredder kunt u het karton recyclen, waardoor het daarna herbruikbaar is. Pakketjes kunnen met kartonafval verpakt worden, wat een erg milieuvriendelijke manier is. Het apparaat is gemakkelijk te bedienen, waardoor iedereen een kartonshredder kan besturen. Wij beschikken over shredders met een capaciteit van wel 2 – 40 ton per uur. De verwerkingscapaciteit is bovendien afhankelijk van materiaalsoort, gewenste fractiegrootte en toepassing van de messen. Het apparaat heeft geen opstarttijd, u kunt meteen aan de slag. Hierdoor bespaart u veel tijd en energie. Bij de aanschaf ontvangt u een garantie van twee jaar.

Meer informatie over een kartonpers?

Wilt u een beter beeld krijgen van een kartonpers? Wij beschikken over vakkundige specialisten die u te allen tijde kunnen ondersteunen. Jaarlijks volgen zij een opfriscursus en houden zij hun kennis in stand. Met trots zijn zij dan ook in bezit van het VCA-certificaat.

Heeft u uw antwoord niet op onze website kunnen vinden? Vraag dan informatie aan via de website, stuur een e-mail of bel 0182-640690. Wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk geholpen wordt.

Kartonpers - Van Randwijk

Start typing and press Enter to search