Geschikt voor iedere toepassingSpecialist met advies op maatGecertificeerde servicedienst

Afval & Recycling

Van Randwijk heeft een nieuwe frisse blik op recycling oplossingen voor uw organisatie. Balenpersen, perscontainers en grootformaat shredders vormen de kern van onze kennis en service. Ook voor overige recyclingapparatuur denken wij graag met u mee. Samen kijken we naar de mogelijkheden om tot de juiste oplossing te komen. Van concept tot plaatsing met optimale service en technisch kundig onderhoud.

Verticale balenpersen

De verticale balenpers is ideaal voor ondernemers en bedrijven die een kleine tot middelmatige hoeveelheid afval produceren of waar de ruimte beperkt is. Bijvoorbeeld bij winkels, tankstations en horecabedrijven.

Horizontale semi-automatische persen

Semi-automatische balenpersen zijn zeer geschikt voor middelgrote afvalstromen en moeilijke materialen zoals schuimrubber, petflessen en textiel. Horizontale semi-automatische persen hebben een zeer hoge baaldichtheid en gewicht doordat de persram tegen een vaste deur perst. Door de grote vulopening en een trechter is dit type machine zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor bulkinvoer. De persbeweging start automatisch zodra de trechter gevuld wordt.

Twinram persen

Twin-ram persen zijn speciaal ontwikkeld voor rdf-toepassingen. Twin-ram persen hebben een unieke manier van werken en hebben een extreem hoge baaldichtheid en zijn daarom zeer geschikt voor de verwerking van restafval dat bestemd is voor verbranding in energiecentrales. De afbinding van de baal gebeurt buiten de perskamer met pe band.

Start typing and press Enter to search