Heeft u interesse in een afvalpers van goede kwaliteit? Van Randwijk biedt verschillende afvalpersen aan. Hierbij kunt u denken aan Twin-ram persen met een enorm hoge baaldichtheid. Deze zijn uitstekend geschikt voor het verwerken van restafval, zoals plastic, papier, karton of ander verpakkingsmateriaal. Wij kunnen u een lange levensduur garanderen, waardoor u jarenlang gebruik kunt maken van het product. In ons assortiment vindt u de TR 82 en de TR 121. Het is een eenmalige investering, waarbij u recht heeft op twee jaar lang garantie!

Afvalmanagement

Afvalmanagement is een belangrijk punt in uw organisatie. Zo kunt u duidelijk in kaart brengen hoe u de afvalstromen kunt beheersen met de daarbij behorende kosten van de afvoer van afval. Afvalmanagement is te verdelen in de volgende punten:,

  • Afvalpreventie
  • Goedkopere afvoer door het scheiden van afval
  • Afval afvoer inkopen
  • Inzet van afval ten behoeve van uw bedrijf
  • Afvalmanagement in een groter kader: klimaatverandering en cradle to cradle

Afvalverwerken met afvalpers

Een belangrijk uitgangspunt bij afvalwerking is dat het afval over waardevolle materialen beschikt, die opnieuw bruikbaar zijn. Als materialen hergebruikt worden, kost het maken van nieuwe producten minder geld, energie en grondstoffen. Dit is uiteraard beter voor het milieu, maar ook voor uw eigen portemonnee!

Bent u niet of nauwelijks bekend met het begrip afvalverwerken? Onze ervaren en vakkundige specialisten kunnen u hier als geen ander bij ondersteunen.

Service

Heeft u behoefte aan meer informatie over welke Twin-ram pers het beste bij u past? Van Randwijk heeft specialisten in dienst die u de beste adviezen kunnen geven over een afvalpers. Onze technici hebben een VCA veiligheidscertificaat en een VOG verklaring, waardoor zij bij elk type organisatie werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wilt u een afspraak maken voor onderhoud, service of instructie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. De afspraak wordt zo spoedig mogelijk ingepland!

Afvalpers - Van Randwijk

Start typing and press Enter to search